perjantai 14. elokuuta 2009

Tänään kotona

Tänään olin muksujen kanssa kotosalla koko päivän (perjantaisin ei Eetukalla ole kerhoa). Aape rakastaa noiden lapioiden raahaamista. Aapella on päässään noin 30 vuotta vanha hattu, jonka anoppi hankki aikoinaan meidän muksujen sedälle...olkoonkin tyttömäinen, mutta minusta se on ihana! Eetukka käytti sitä aikoinaan myös. Ruokalapuista ja rullallisesta talouspaperia huolimatta Aapen vaatetus vaihtuu lähes joka ruokailun jälkeen. Juuri laitoin kymmenkunta paitaa/bodia tahranpoistoliotukseen. Pelkään pahoin, että en onnistu yrityksessäni (tahrat on vanhoja, kun en minä niitä koskaan tuoreena ehdi poistaa).
Meillä on pihassa tällainen rumilus. Hemmetin iso ja pilaa maiseman. Lohdutan itseäni (ja naapureita) sillä, että Eetukan fysioterapeutti melkein niinkuin suositteli sitä :)

Eetukasta on tänä kesänä tullut todellinen neiti ja hän haluaa itse valita vaattensa. Kotipäivinä annan täysin vapaat kädet sisävaatteiden suhteen. Tulos on sitten jotain tällaista... kaikki pitäisi olla aina vaaleanpunaista, prinsessaa, ponia, hellokittyä, kukkia ja sokeria. Kirpikseltä tai oikeasta kaupastakaan ei tahdo enää löytyä mitään jos tyttö on mukana, mikään ei kelpaa tai jos kelpaa niin minä en tykkää. Tuo tykkää eniten perus t-paidoista joissa on jokin "hahmo" ja itseäni ei sama tyyli niinkään miellytä, mutta turha on hankkia kai sellaistakaan mitä hän ei pidä päällänsä kuin itkun kanssa.

Huutispakettien pakkausta olisi luvassa viikonloppuna. Sain myytyä kasan viimetalven toppaa...

Mari

1 kommentti:

  1. Hih, ihan kuin meidän Empsu! Lapio kuuluu vakiovarusteisiin. ;)
    Voi meille oikeesti sais tuollanen rumilus tulla, mutta kun ei mahdu tähän vuokrakämpän takapihalle. Poikia se on harmittanut monet kerrat.

    Juuri vasta huomasin blogisi, jäin lukijaksi tottakai. :)

    VastaaPoista