perjantai 28. elokuuta 2009

Eiköhän näillä pääse alkuun

Pistäydyin Eurokankaassa hankkimassa tarvikkeita ompelukurssille. Olisin löytänyt ostettavaa kymmenkertaisen määrän, mutta johan se myyjäkin toppuutteli minua :) Siinä on jotain paloja ja jotain pakalta. En minä noista mitään ymmärrä (varmaan se myyjä ihmetteli minkälaisen pässin kanssa onkaa tekemisissä kun kyselin "voiko tästä ommella housut lapselle?").

Pyörähdin samalla reissulla työpaikallani. Kiva oli nähdä kavereita, mutta jos ollaan ihan rehellisä niin ei sinne kyllä yhtään tee vielä mieli palata. Onneksi saan siis olla kotona ja hoitaa lapsia! Tuon kun jaksaisi muistaa silloin, kun meinaa hermot mennä. Pitäisikin listata vaikka tänne muutamia muistettavia elämänohjeita ihan itseäni varten, kun ne tuppaavat aina unohtumaan...

Kankaanpainantaa:

Harjoitus numero yks ja kaks. Eihän nuo nyt vielä kaksisia ole, mutta harjoittelemalla oppii eikös niin. Harjoituskappaleina on käytetty tahraista bodia ja virttyneitä trikoosortseja. Samankaltaisia harjoituksia jatkan jahka ehdin. Ideoita kuviin ryöväilen käsityöblogeista minkä kerkiän. Niitä onkin raapusteltu vihkoon jo monta sivua.


Eetukkaa käytin tänään prick-testeissä, liittyen tutkimuksen johon osallistuimme vapaaehtoisena. Kolme ainetta aiheutti reilun reaktion :( Syksymmällä selviää mitä nämä aineet olivat. Todennäköiseti siitepölyjä veikkaan itse, koska ruoka-aineista ei enään ole reaktioita juuri tullut. Muuten lapsilla kaikki hyvin. Pistivät tänään mummiin ja ukkiin taas vähän liikettä ja minä sain ottaa rennommin kaupunkireissullani :)

1 kommentti:

  1. Hei,

    Lueskelin blogiasi taaksepäin ja huomasin, että tekin käytte Veskassa. Mekin käydään, on tuossa ihan lähellä. Lapseni ovat myös ilmeisesti samaa ikää (05&08). Jäänpä mielenkiinnolla lueskelemaan kuulumisianne =)

    VastaaPoista