torstai 13. elokuuta 2009

Hieman meistä

Siirsin julmetun määrän kuvia kamerasta koneelle ja tässä niistä muutama. Lupaan tätentyyten parantaa tapani ja siirtää niitä viikottain ja siten julkaista täällä vain tuoreita kuvia. Eetukka lempipuuhissaan tuossa ekassa kuvassa: lotraa jotain "soppaa" jota me kaikki sitten innolla maistelemme kohta. (kuvassa ei valitettavasti ole meidän pihanurmikko)
Meidän pihalla ei kasva mikään muu kuin apila, enkä minä osaa tehdä asialle mitään. Yritetty on, kaikki muu kuolee. Olen onnistunut nappaamaan todistetusti Aapesta tänä kesänä kuvan jossa hän on paikallaan.
Aape yrittää lentoon siskonsa siivin. Tuo nyt vaan kuvaa niin hyvin tuon pojan luonnetta. Ei se koskaan ole paikallaan, aina se yrittää jotain, harvoin kiukkuaa...paitsi silloin jos sen ei anna yrittää jotain...

Minä en ainakaan vielä julkaise meidän perheen aikuisten kuvia täällä. Katsotaan jos joskus rohkaistun. Olen aina itse kameran takana joten minusta ei edes kuvia ole....Mikulta pitänee kysyä lupa.

Eetukka oli tänään toista päivää kerhossa. Se viihtyy loistavasti, vaikka ei ole koskaan missään ennen ollutkaan vieraiden hoidossa. Aape nukkui hetken aikaa siitä kolmesta tunnista ja täytin luppoaikani perustamalla tämän blogin. Muu aika tähän onkin varmaan revittävä yöunista. Mutta onneksi (ja muistan olla tästä aina kiitollinen) lapseni nukkuvat nykyään useimmiten aamulla yhdeksään ja minä siis myös.

Eetukka löysi sieltä kerhosta jo kaltaisensa kaverin, sellaisen hieman aran ja hiljaisemman tytön. Hoitajien mukaan nämä kaksi "löysivät tänään toisensa". Kuinka äidin sydäntä lämmittääkään tuollainen uutinen. Kun hain Eetukkaa kerhosta, huomasin muidenkin tyttöjen kutsuvan häntä leikkiin mukaan. Tuo tekee sille niiiiiin hyvää. Aapen suusta kaivoin sillä aikaa kerhon pihalla kasvavan omenan raakileita.

Aape haluaa syödä meidän kitukasvuisista pensasaidoista marjat. Ne ovat vielä raakoja eikä se marja kuulemma lähde vaatteista pois pesussa, missähän sitä ulkoiluttaisi poikaa tämän syksyä? Testattiin alkuviikosta yhtä uutta puistoa, siellä kasvoi valtava pihlaja, Aape tahtoi syödä sen marjat.

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti