torstai 31. joulukuuta 2009

Vuosi 2010

Me lähdemme tänään reissuun, ystävien ja sukulaisten nurkkiin pyörimään viikoksi. Ihanaa viettää aikaa noiden kauempana asuvien rakkaiden kanssa.

Vuosi 2009 on kulunut ennenkaikkea nopeasti.

Aape on kasvanut 5 kuukautisesta vauvasta vilkkaaksi taaperoksi. Hän on tietenkin vuodessa oppinut kauheasti asioita ja oppii edelleen varsinkin tuo puheenkehitys on nyt pop.

Eetukka on oppinut myös, mutta niin erilailla. Arasta jopa ujosta tytöstä on tullut rohkea ja sosiaalinen. Kiitän tästä erityisesti syksyllä aloitettua kerhoa. Tietysti myös ikä on tehnyt tehtävänsä. On ihanaa kun tuollaisen kohta 5 vuotiaan kanssa voi jo tehdä kaikenlaista kivaa josta äitikin nauttii erilailla kuin "taaperoleikeistä".

Vuonna 2010 odotettavissa on seuraavaa:
Aijon jatkaa hoitovapaata ja kituutamme siis pienellä rahalla, mutta emme edelleenkään ryntäile aamuisin mihinkään...ihanaa.
Eetukka jatkaa kerhossa (toivottavasti myös syksyllä).
Suurin tavoite on raskautua, paljastettakoon sekin nyt tässä. Yritys alkaa siis NYT. Ikää on kohta 34 vuotta, mutta aijemmin olen tullut raskaaksi vähintäänkin helpohkosti, joten toivo elää että ennen kesää ollaan pää pöntössä. Minun ainut isompi raskausvaivani on ollut oksentaminen ja runsas sellainen viikoilla 6-16. Kuitenkin taas se pieni pelko nostaa jo nyt päätään, että mitä jos emme onnistukkaan tai jokin menee pieleen, mutta kuulunee asiaan???

Tässä aape... noinniinkuin itselleni kannustukseksi :)


Ja tässä eetukka. Hänestä ei taida juuri vauvakuvia tässä koneella olla joten pistetään taaperokuva.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Tsemppiä sinulle raskautumiseen!

    Meilläkään ei ole ikinä ollut ongelmia, eikä edes vastoinkäymisiä asian suhteen. Aikaa meni vain 2 ja 4kk. Itse olen joskus miettinyt, että tippuukohan korkealta sitten joskus (kymmenen vuoden kuluttua) jos toivotaan kolmatta ja vastoinkäymiset iskeekin :/. Ystävistä osalla on ollut ongelmia ja sivusta seuratessa välillä on tullut paha olo kun itsellä niin helppoa.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä minultakin raskautumiseen! :)
    Tulee ihan haikea mieli, kun muistaa miten ihanaa se kaksi viivaa tikussa onkaan. Meillä on tärpännyt myös aina hyvin; Ekasta 2kk jälkeen, toka 4kk (koska imetin vielä ja heti kun lopetin niin raskauduin), kolmas ekalla yrittämällä ja neljäs tokalla kierroksella. ;D

    VastaaPoista