tiistai 8. joulukuuta 2009

Lasten tahtiin

Otsikon mukaista menoa ollut jälleen tai no ainahan se on.

Lauantaina laavuiltiin nelisen tuntia. Lopulta aape nukahti sylissäni nuotion ääreen.
Eilen järjestin lasten pikkujoulut. Muksuja oli kahdeksan, tässä kuva kuitenkin vain omistani. Aapen mielestä tonttulakkia on kivempi roikottaa kulkusesta, päässä se ei viipynyt kuvauksen vaatimaa aikaa. Poika ei muutenkaan viitsinyt olla paikallaan sitä aikaa, että salama olisi ehtinyt välähtää.
Eetukka pukeutui äidin tekemään mekkoon, joka on Iinun kankaista tehty. Onnistui mielestäni ihan kivasti. Jouluinenhan tuo ei ole, mutta mitäs sitten...
Ai niin. Talonkin sain kasaan. Tämä muistuttaa enemmän sitä muumipeikon rakentamaa rötisköä kuin varsinaista muumitaloa, mutta voin kertoa, että olen edistynyt huimasti viimevuodesta. Kuvaa viimevuotisesta en julkaise...ehei.

Niin ja huomautus vielä, että tekstistäni uupuu varmasti ooo kirjaimia. Näppäimen välissä on varmaan jtain sapuskaa ja sitä saa painaa tosissaan....

2 kommenttia:

  1. Mitä vielä, tuohan on upea piparitalo! :)
    Minulla oli kanssa työn takana, että sain Emilin pitämään tonttuhattua joulukorttikuvauksissa.

    VastaaPoista
  2. Söpö mökkihän tuo. Piparitalojen teko on oikeasti kyllä raskasta ja hyi sitä sulatetun sokerin lemua, silti ajattelin itsekin yrittää moista rakennella, muotitkin jo on :D, saa nähdä..

    Eipä pysy meilläkään tonttuhatut päässä, ei..

    VastaaPoista