keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Viikon tapahtumat

Kerhon kevätjuhlassa näimme tänään huimia sirkustemppuja, eetukka edusti äidin tekemässä mekossa.
Näissä juhlissa tulee surkeita kuvia ja jos yrittää keskittyä enemmän kuvaamiseen jää show näkemättä, mielummin ehkä tallennan nuo hetket muistoihini kuin kameraan.

Perhekerhon kanssa retkeilimme eilen Särkänniemen eläinpuistossa, säästyimme sateelta, eikä ponit purreet aapea vaikka se leikkikentältä karkasikin pari kertaa turhan lähelle niitä ihmettelemään. Eetukkaa ei elukat juuri kiinnostaneet vaan ennemminkin leikkipuiston liukumäet. Aape taas tykkäsi kovasti eläimistä. Kun aitauksen luona aina kerroin mikä eläin on kyseessä, poika sitten hokemaan sitä "laama, laama". Tämä puheenkehitys on nyt niin huimaa. Aina joskus pysähtyy sitä ihmettelemään, kun huomaa toisen käyttävän kerran kuulemiaan sanoja. Muuten ikävaihe on KAMALA! Läpsiminen ja lyöminen on pahinta (siskoa etenkin kurittaa ja äitiä tietty), nauraa hurjana kaikille kielloille ja rangaistuksille. Vielä hetki ja rangaistukset menee jakeluu, sitten helpottaa, eikö niin?

Ompelu on nyt tosi vähissä, mutta sentään jotain. Hattu.
2 kommenttia:

  1. Ihana hattu ja tuo mekkokin on kaunis. Tuo puheenkehitys on niin ihanaa aikaa (ja se muu ikään kuuluva ei niin ihanaa...)

    VastaaPoista
  2. Vau mikä kevätretki paikka! :D Meidän kerhossa oli vaan naamiaiset ja nyyttärit! Toisesta kerhosta on kevätretki Finlaysonin kirkkoon...Vaikka vissiin kaupunkin sama!

    VastaaPoista