lauantai 22. toukokuuta 2010

Pikku hiljaa tapahtuu...

...ei tosin mitään ompelujuttuja.

Minun lienee aika perustaa toinen blogi. Tämä todennäköisesti hiljenee kovasti keväsestä tahdista, mutta toivottavasti ei sammu, ei saa sammua, koska minä tarvitsen ommella (se hermolepo).

No mitä se toinen blogi sitten käsittelisi? Talonrakennusta, oman tuvan tekoa, raatamista, suunnittelua yömyöhään, budjetin ylitys pelkoja. Sitäpä se.

Tilanne on tällä hetkellä tämä: tontti on varattu, nykyinen asunto meni myyntiin noin tunti sitten (yritämme ensin myydä itse), talopakettineuvottelut ovat aivan alkusuoralla, mutta kuitenkin jo käynnissä. Tämä on varmasti stressaava ajanjakso elämässämme, mutta ah niin antoisa (vai meneekö se niin että kaikkihan noin alussa sanoo, katsotaanpas vuoden kuluttua mitä mieltä olen projektin antoisuus osiosta).

Näistä lisää siellä uudessa blogissa jahka ehdin sen perustamaan :)

Ehkä tänään ompelen iltamyöhällä, vaikka juu todennäköisemmin tutkin jotain lämpöpumppuja, väännän budjettia tai haaveilen kylppärinlaatoista...

3 kommenttia:

  1. Talon rakentaminen on ikuisuushaaveeni. Tykitä nyt realismia ihan täysillä, minun mielikuvissa kun selaillaan haaleanbeigejä tapettimallistoja kaikessa rauhassa.

    VastaaPoista
  2. Talon rakentaminen on ikuisuushaaveeni!

    Tykitä vaan realismia täysillä, minun unelmissani kun selaillaan haalean beigejä tapettikirjoja ihan kaikessa rauhassa.

    VastaaPoista