maanantai 3. toukokuuta 2010

Neitosten kesämallistoon

Eetukan kaappi täydentyi capreilla. Ihan yksinkertaiset, mutta kivat kuitenkin. Samanlaiset olisi tarkoitus pyöräyttää serkullekkin, jos kelpaa?

Tikkasin kuminauhat kiinni ja nyt epäilen että puntin kumppareista tuli liian kireät kun jättivät ihoon sen ryppyjäljen...mitenkään korjattavissa? Paitsi tietysti puntti pätkäisemällä, mutta sitten ne taitaa olla liian lyhyet, muuttuvat shortseiksi.

Lataamani kuvat muuten suurenevat klikkaamalla, joskus kankaasta ei saa näistä pikkukuvista mitään selvää. Näissä on turkooseja pilkkuja. Kaava on itse muokkailtu ja kangas Saksasta.


Siskoni 6-vuotias tyttö kävi ihan itse Triteksiltä valkkaamassa trikookankaita, joista täti muovaa kesähepenettä, no tässä sitä nyt on. Yläosan teen vielä myöhemmin, sen verran kankaita jäi. Ihan hyvä värisilmä tuolla 6-v:llä :) Eetukka kiehuu kateudesta kun hänelle ei ole tulossa juuri samanlaista hamosta...ihan kuin tuo hamepulasta kärsisi....

Kaava on varsin simppeli: etukappaleelle kolme suorakaidetta aina toinen toistaan pidempiä alaspäin mentäessä ja taakse samat. Korkeuttahan noissa voi sitten säädellä neidon säärien pituuden mukaan.

3 kommenttia: