torstai 19. marraskuuta 2009

Mikä ihana kahvihetki

Posti toi kauniin paketin IINUlta päiväkaffettani piristämään. Näistä tulee toivottavasti mekko, pusero ja jotain pientä joulumuistamista kerhotädeille.


Huomenna kiikutan eetukan aamusta fysioterepeutille ja sillä välin hankin aapen kanssa jotain jouluista askarreltavaa. Olisi siis saatava aikaan muutama kortti lähetettäväksi...no taidan vierittää päävastuun eetukalle ja hoitaa itse vain toivotusten kirjoituksen ja postituksen :) Eikä kortteja edes ole lähetettävänä kymmenittäin kuten useimmilla. Meillä on ollut tapana muistaa kortilla vain muutamaa perhettä/sukulaista. Lahjojakin hankitaan vain lähipiirin lapsille. Luovuimme aikuisten lahjomisesta jo vuosia sitten. Monen mielestä tylsää, mutta sopii meille.

Huomenna ajattelin hoitaa pois myös erittäin vaikean tehtävän....neidille kelpaavan ja äidin hyväksymän joulukalenterin hankinnan. Vinkkejä otetaan vastaan mistä saisi prinsessa-aiheisen kalenterin, joka saisi olla ihan sellainen parin euron suklaaversio??? Prismassa näin yhden kalliin puoleisen prinsessakalenterin joka sisälsi mitä lie romua. Toisena kalenterina meillä toimii "punainen pussukka" jonka sisällä on joka aamu lappu, jossa kerrotaan mitä kivaa sinä päivänä tehdään, tyyliin: "tänään leivotaan joulutorttuja", "isi vie pulkkamäkeen". Yritän siis joka ilta sumplia lappuun jotain, mikä on mahdollista seuraavana päivänä toteuttaa, saas nähdä muodostuuko tämä liian vaikeaksi käytännössä...

Paistoimme ja söimme tällä viikolla muuten joulun ekan kinkun (ihan pienen vain), tätä jouluherkkua mussutamme siis useamman joka vuosi.

2 kommenttia:

  1. Ompas kauniita kankaita ja nauhoja, noista saa vaikka mitä kivaa. :o)

    Tuollasesta prinsessakalenterista ei minulla ole tietoa, mutta tosi kiva idea tuo oma kalenteri jossa nuo puuhat joka päivälle. :o)

    VastaaPoista
  2. Ainakin meidän Tarjoustalossa oli Disneyn Prinsessa-kalenteri, hintaa alle 2 euroa, ja täytteenä siis suklaata. Sattui silmään juuri viime viikolla :)

    VastaaPoista