torstai 8. elokuuta 2013

Kisataan

Minähän tungen nokkani joka ompeluhaasteeseen. On vaan niin hauska keksiä ommeltavaa joidenkin sääntöjen puitteissa.

Neenuska ja Emeli Design järjestivät kisan jossa piti ommella heidän appelsiini- tai kissakankaasta. Minä tein applesiinijoustiksen jämistä liskopaidan.

Kisa käynnissä täällä.
Myös facebookissa on menossa ompelubingo. Bingotaulukosta kasasin suoran APPLIKAATIO - TASKU - LEMPIVÄRI ja tein hupparin jossa yhdistyvät nämä kaikki.Nämä hupparit puolestaan vaihtuvat meidän Aapen synttärikakkuun. Tuli kyllä tulevien käyttäjiensä (2,5-vuotiaat kaksospojat) näköiset hupparit eli onnistuin mielestäni aika hyvin.Ja olen minä tehnyt hupparin itsellenikin. Meni kyllä harjoituksen puolelle. Ensimmäinen aikuistenvaate jossa on vetoketju ja elämäni ekat vetoketjulliset taskut. Ei siedä lähitarkastelua. Joustocollegeen on muuten aika vaikea laittaa vetskaria, kangas jotenkin venyy paininjalan alla vaikka olin jopa laittanut tukikankaan. Mutta kyllä minä vielä uudenkin itsetehdyn hupparin tahdon, harjoittelemalla oppii :)Tämän kissa-paidan tein aikaisemmin tekemäni kala-paidan kaveriksi. Sain vaihdettua lopun sinisen kalastajakankaan pinkkiin vastaavaan ja pojat saavat nyt samistella erilaisilla paidoilla.8 kommenttia:

 1. Sie oot vaan niin taitava aplikoimaan! (:

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja applikaatioita - veikeitä, eläväisiä ilmeitä :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja ovat :) Mitä siksakin leveyttä ja pituutta käytät applikoinnissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pituus on 1 ja leveys silmissä ym pienissä 1,5 ja muutoin 2.

   Poista
  2. Näyttääkin hurjan tiheältä :) Pitääpä kokeilla joskus. Mä käytän 2.0 ja 1.8 (en muista kummin päin) ja on kyllä selkeästi leveämpää. Mulla ei kestä hermo, kun homma kestää kauan ja se ei ole applikoinnissa paras mahdollinen ominaisuus ;) Sit vaan, kun pääsee ompelemaan, niin olisi niin kamalasti kaikkea, mitä pitäisi ommella, niin ei jaksa oikein tuhrata yksityiskohtien kanssa.

   Poista
 4. Aivan mielettömän hienoja ihan kaikki. Tuo ullakon aarre-huppari on upea.

  VastaaPoista
 5. Hauska tuo appelsiinilisko :) ja muutkin

  VastaaPoista