lauantai 17. elokuuta 2013

arvontapalkinto, savaway ja muutama muu

Blogini taannoisen arvonnan palkinto on varmaan jo saapunut uudelle omistajalleen. Tein pupu-tunikan koossa 86cm. Kivaa tehdä pikkutytölle välillä :)Eilen taas Savaway pisti naiset ympäri maan ompelemaan. Tällä kertaa Paapiin lähettämästä yllärikankaasta, Aidasta. Minulle tuli punaista ja ensiajatus oli ettei siitä saa mitään hauskaa lapsille ja itselle pala ei todellakaan riitä. Piti tehdä leggingsit tytölle, mutta viime metreillä alkoi mielikuvitus laukata ja taas mentiin.... Tätä ei tehty kahdessa tunnissa vaan jatkettiin aamulla. Sanoisinko että työmäärä on noin 2,5-3 tuntia eli ei tämmöisen tekeminen nyt ihan mahdottomia vaadi. Ei näitä kukaan kyllä työkseen tee, jopa surkealla tuntipalkalla paidan hinta nousisi pilviin.


Itselle pari perushuttua. Tuota sinistä ajattelin pitää töissä labratakin alla. Iik, ne työt todella alkaa maanantaina reilun viiden kotivuoden jälkeen!!!Aapelle myös simppelit ja käytännölliset housut päikkyyn. Tommosella viisivuotiaalla on hyvä olla nuo taskut, todennäköisyys että ukkeli pukee housut oikeinpäin jalkaan kasvaa huomattavasti.

1 kommentti:

  1. Mulla vuosi vielä hoitovapaalla ja sitten töihin. Kääk! Ja viisi vuotta tulee mullekin kotona oloa sitten täyteen. Tsemppiä töiden aloitukseen!:)

    Hieno applikaatio aita-paidassa. Ja nuo raidalliset housut on kanssa kauniit. Raita on aina tyylikäs. Kaikkea kivaa täällä blogissasi :)

    VastaaPoista