lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kuplahuppari ja muutama muu

Lankalauantai on kuin luotu käsitöitä varten. Minä tein itselleni "kuplahupparin". Interlock-trikoo on Triteksiltä ja ompeluvaiheessa huomasin, että valkoiset pallonpuolikkaat ei ole ihan puhtaat, niissä on jotain läikkiä. No näitä aina sattuu noiden Triteksin palakankaiden kanssa. Tykkään niillä kuitenkin harjoitella näitä omia vaatteita, kun ei mene sitten niin kallis kangas hukkaan jos tulee sutta.

Tein tuommoiset hauskat taskutkin :)Aikaisemmin harjoittelin tällaisia toisenlaisia taskuja taaperonhousukoossa. College taitaa olla Hannan Kankaasta, ihanan kirkas väri.Perussaimejakin on tullut tehtyä tällä viikolla. Pallojoustis Metsolasta.Perjantai-iltana osallistuin Savan haasteeseen ja alle kahdessa tunnissa syntyi yksi kesähattu. Nopeimmat teki takin tai parikin vaatetta. Moiseen en pysty, mutta haaste on huisin hauskaa perjantai-illan viihdettä!8 kommenttia:

 1. Onpa hauska lätsä! Oliko jokin valmis kaava vai väsäsitkö kaavan itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätsä on lehdestä OB 3/2011 hivenen muokattuna.

   Poista
 2. Ihana pallohuppari. Kateellisena aina katselen ihmisten Triteks ostoksia.

  VastaaPoista
 3. Hauska huppari, sopii tuollaiset taskut hyvin aikuisellekin. Voi kunpa olisi Triteks tai vastaava lähistöllä, ehkä tulisi enemmän itselle ommeltua.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiva nähdä toteutus samasta kankaasta, kuin itse on tehnyt! Mulla on vielä toisessa värissä tuota samaa ja siitä meinasin jotain hupparintyyppistä :) (kuva on mun blogissa)

  VastaaPoista
 5. Onpas upea tuo hupparisi kanas ja taskut!

  VastaaPoista
 6. Ihana huppari ja kivat muutkin ompelukset! Triteks vilahtelee monessa postauksessa, harmi ettei sellaista täällä päin ole... Ja tuo SaVa on monen bloggarin juttu, oon miettinyt että liittyiskö vaan näiden ompelujuttujen takia faceen, mutta on jäänyt. :)

  VastaaPoista