tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kuningas, ritari ja lohikäärme

Joskus suunnitelmat muuttuu heti kun kankaan näkee, toisinaan myös varsinaisen ompelutyön edetessä tehdään vielä suuriakin muokkauksia kuten tässä.

Lohikäärmeen piti tulla paidan etukappaleelle, palat oli jo leikattu, mutta ei, tausta oli liian voimakas. No lohikäärme hyppäsi housunpunttiin ja paitaan tuli kengurutasku.

Nämä Verson kankaat hurmaa minut näköjään vasta valmiina vaatteena. Tykkään!

Lohikäärme ei ole täydellistä nähnytkään. Se oli liian yksityiskohtainen ja tarkka homma minulle. Lisää treeniä helpommilla kuvilla.
Juu ja minä asennoidun jo siihen, että tuo keltainen väri housuissa ei todellakaan ole sopiva tuolle neljävuotiaalle vauhtihirmulle joka sotkee vaatteensa silmänräpäyksessä.

8 kommenttia:

 1. Hieno setti! Mistä tuo hupparikaava? Kaunis tuo kuviollinen kangas näin valmiina vaatteena, meillä vaan ei tuolle kuosille käyttäjää löydy.

  VastaaPoista
 2. Tämän malliset hupparit teen käyttäen Ottobren More gray-paitakaavaa ja Autumn Forest-huppua. Mutta en niitäkään leikkaa ihan kaavojen mukaan vaan hivenen sinnepäin :) eli voisi sanoa että oma kaava jota en ole laiskuuksissani edes piirtänyt kaavaksi. Taskun nappasin uusimmasta OB:sta, se oli jossain isojen poikien hupparissa. Eli aikamoinen kokoelma...

  VastaaPoista
 3. Ihana (vai pitäskö sanoa hirmuinen) setti! (:

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava setti! :)
  Meillä kunkku vielä odottelee, että saan aiemmin aloitetut pois alta. Ja odottaa inspiraatiota, mitä tekis!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihana ja kyllä tuo kangas parhaimmillaan valmiina vaatteena.

  VastaaPoista
 6. Mullakin kunkku odotteelee vielä hyllyssä mutta kertakaikkiaan ihana kangas ja meillä oli tosissaan tuon 5-vuotiaan mieleen :)Lohikäärme applikointi on minusta kiva!

  VastaaPoista
 7. Ihana setti!!

  ja vink, vink Mari (kun en saa sinulle viestiä laitettua...) http://alinalle1.blogspot.fi/2013/03/arvonta-on-suoritettu.html

  VastaaPoista