tiistai 8. tammikuuta 2013

Aapen krokopaita ja eka mysteeripakettiompelus

Tein jokin aika sitten pienille pojille krokotiilipaidat ja mainitsinkin, että Aapen paitaan jäi etukappaleen verran kangasta. Muut osat laitoin sitten mustaa.
OB:n More Grey oli kaavana ja kokona 110cm. Malli ja koko sopii Aapelle justiinsa hyvin.Käpyseltä tilailin ennen joulua mysteeripaketin ja tämä on eka ompelus niistä kankaista. Omenavelouria oli vain 45cm ja ainokainen tyttäreni käyttää jo kokoa 134. Ei mielikuvitus riittänyt mihinkään muuhun kuin hameeseen.

Kaavan pohjana on 4/12 OB:n Groovy hame. Leveydeksi taisi tulla lopulta koko 122 ja pituudeksi 152 tai vähän enemmänkin ja silti se on mielestäni tosi lyhyt! Resori lapsen mittojen mukaan.


Ei ole sovituskuvia. Eivät olleet sovitustuulella. Kahden viikon loma saa sisarukset tappelemaan jatkuvasti, äsken Aape huokaisikin "onneksi Eetukka ei ole kotona". Niille siis riittää että ovat yhdessä koulupäivän jälkeen ja viikonloppuisin, onkohan siinäkin vähän liikaa....

1 kommentti:

  1. Onpa sulla taas kivoja ompeluksia! Mun pitäisi Säteelle varmaan tehdä jokunen body, kun muuten on kuitenkin vaan siskon vanhoja käytössä. Olisihan se ihan kiva olla jotain oikeesti omia vaatteitakin!

    VastaaPoista