keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Hullun halpaan hintaan

Poikkesin Seppälään kun odottelin Eetukkaa temppukoulusta. Tämä pläjäys lähti mukaani hintaan 19 €!!!! Siis eipä ollut hinnalla pilattuja alelöytöjä. Tuossa kuitenkin on mukana Aapelle välikausimallin takki ja housut (todennäköisesti syksyksi, ovat nääs kokoa 92) sekä sitten sukkia ja toppi minulle ja kalsareita/pikkareita lapsille.
Ehkä poikkean huomenna penkomaan lisää, kun odottelen tuota tytttöä uimakoulusta, siellä saakin nyt ravata lähes joka päivä pari viikkoa. (no ei se ole siellä uimaan opettelemassa vaan jospa tuo pääsisi vesikammostaan muiden esimerkin ja asiantuntevan ohjauksen avulla)


Kirkkaan punainen joustofrotee oli saatava pois kaapista kokonaan joten Eetukkakin sai oman retropläjäyksensä. Tuo on vähintäänkin outo, mutta kai tuota kotosalla voi käyttää tai sitten näkisin sen semmoisena pikavaatteena joka kietaistaan päälle uimarannalta kotii palattaessa...

Pikkuinen ei ole vieläkään täysin terve, mutta välillä jo vähän riehutaankin. Yskä kuulostaa inhalta ja viime yönä nukuimme vähintäänkin surkeasti. Hain pojan väliimme aamuyöstä, jonka jälkeen minä en nukkunut sitäkään vähää. Jos tuo limaisuus ja yskä ei ala pian helpottaa on käväistävä tohtorin juttusilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti