torstai 22. lokakuuta 2009

Mitään kaunistelematta - näin eetukka ja taapero asuu

No ok myönnetään sen verran, että tyhjensin eetukan huoneen lattian ja petasin sängyn.
Ensin eetukan huone:


Sitten aapen kammari, jossa järjestys on outo käytännön syistä...ainokaiset huonekalut rivissä toisella seinustalla ja toinen seinä ammottaa tyhjyyttään. Ompahan tilaa leikkiä edes vähän eikä tuo termiitti yllä juuri nyt mihinkään pahantekoon sängystään. Lelut yleinsä lattialla kuten nytkin.
Ja sitten ne häpeäpilkkuni eli vaatekaapit, joita pinoja tarkkaan järjestävät blogistit varmaan säikkyvät....muttakun tuo tyttö ottaa itse vaattensa ja aapekin järkkää alahyllyn omastaan aina uusiksi....seliseli

Eetukan kaappi on hänen huoneessaan:
Taaperon vaatteet sijaitsevat meidän vanhempien makkarissa john teetin jättimäisen liukuovikomeron:

Ulkovaatteet ovat sitten meidän täpötäydessä eteisessä, josta juttua ehkä myöhemmin....kaipaan siihen apua, en oikeasti keksi miten sen saisi toimimaan.

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä on tuo hyllykkö, jossa on noi värikkäät ikean laatikot? Meillä on samat laatikot ja haluaisin ne hyllyyn, ei vaan ole löytynyt hyllyä, jossa olisi tarpeeksi isot lokerikot.

    VastaaPoista
  2. Hylly on Jyskistä. Ei todellakaan mikään laatukapistus, mutta lisättiin kokoamisvaiheessa parit kulmaraudat ja toisilla raudoilla vedettiin hylly vielä kiinni seinään niin nyt se on jopa ihan tukeva.

    VastaaPoista