keskiviikko 7. lokakuuta 2009

7 asiaa


Sain tunnustuksen, kiitos tästä Hanna ja San-na

Tunnustuksen mukana tulee haaste joka on seuraavanlainen:


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Minulla on ollut kaksi koiraa staffi ja amstaffi. Enään en koiraa ottaisi mistään hinnasta enkä voisikaan koska mieheni on allerginen. Sinkkuaikana koin niin paljon huonoa omaatuntoa koirien ollessa työpäivät ja kaikki muutkin menot yksin kotona, että ei koskaan enään kiitos.

2. Poden alamäkikammoa. En vain pidä siitä että vauhti kiihtyy tahtomattani ja joudun jarruttelemaan.

3. En "laita" joulua kotiin. Ei siis verhojen vaihtoa, kuusta, kynttelikköjä tai juuri mitään mistä joulun edes huomaisi saapuneen. Ehkä kuitenkin muutama muksujen jouluaskartelu näkyville. Aattoillan olemme mummilassa ja muut päivät jouluna ovat meille vaan normaalia lomaa. Salaa kuitenkin kadehdin ja ihailen tällaisia tosi jouluisia koteja, kuinka toiset vaan jaksavat niin paljon enemmän.

4. Meillä on kotona tasan yksi matto. Neliöitä on 101 ja yksi punainen matto alakerran vessassa halkaisijaltaan n. 50 cm. Puolustelen lattialämmityksellä ja reippaasti imuroivalla miehellä (joka siis lopettaa mikäli hankin matot).

5. Olen maailman surkein puhelimen käyttäjä. Soitan vain siskoilleni juorupuheluita ja kaikki muu on täyttä asiaa ja sitäkin siis äärimmäisen vähän. Puhelinlaskuni ovat maailmankaikkeuden pienimmät. En vain osaa...

6. Tämä on ensimmäinen syksy kun en ole koukussa bigbrotheriin. Olen ylpeä päätöksestäni pysyä erossa siitä roskasta, jota olen niin monta syksyä jo töllöttänyt.

7. Minulla on kaikkien aikojen vilkkain taapero ja poden siitä huolimatta vauvakuumetta...

Aika moni on tämän tunnustuksen varmaan jo saanutkin, mutta haastan:

Annikan taaperorallista ja tassunjälkien Anskun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti