torstai 3. syyskuuta 2009

Touhiksella

Tänään alkoi "touhis". Tänä vuonna Aapekin osallistuu ja siis myös minä. Viime talven tää oli isin ja Eetukan juttu. Tosi kivaa porukkaa taas osallistujina. Eetukka taitaa olla melkein vanhin ja Aape nuorin eli siltä väliltä lapsia omine vanhempineen ja koulun jumppasali...


Lapsille hankitiin tänään pelastusliivit. Isäni siirsi paattinsa mereltä tänne meidän lähelle järveen. Hän kun alkaa olemaan jo vanha niin näin on turvallisempaa ja huoltokin sujuu paremmin siskoni miehen nuorin voimin. Nyt mekin pääsemme useammin veneilemään ja liiveistä ei jää ainakaan homma kiinni. Toiset on 10-20 kg ja toiset 20-30 kg kokoiselle...näillä pärjää monta vuotta. Sovittelukin oli hauskaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo pienen haalarit, oletko ne itse tehnyt? :)
  Kivalta näyttää myös nuo painamasi kuviot vaatteissa, nyt olen itsekin alkanut suunnittelemaan värien ostoa. ;)

  VastaaPoista
 2. En ole tehnyt itse. Ne on saatu kaverilta joka muistaakseni kertoi ostaneensa ne jostain markkinoilta. Valmistajan merkkiä niissä ei ole, pelkkä kokolappu 74cm. Ne on kyllä minunkin mielestä aivan ihanat.

  VastaaPoista
 3. Hauskat pelastusliivikuvat :D Meilläkin on vene tuossa Pyhäjärven puolella mutta aika huonosti tuli tänä kesänä käytyä, vain kahdesti oltiin koko perheen voimin. Meillä on esikoiselle aikanaan ostetut 10-15kg:n liivit ja niitä ollaan sitten vuoroteltu serkusten kesken, kun ovat mukavan sippoisan kokoiset pienilläkin veneilijöillä. Kuopus painaa nyt tasan 10kg mutta liivit olivat ihan hyvät jo alkukesästä.

  VastaaPoista
 4. Meidän ukon vene laskettiin juuri sinne TOISEEN järveen :) Elikkä näsijärvelle olisi heti huomenna tarjoitus lähteä vielä kun ehtii. Onneksi nuo muksut tarkenevat sisällä venessä näin syksymmälläkin.

  VastaaPoista