torstai 28. tammikuuta 2010

Sammarit valmistui

Aloitin ompelukurssityönäni viikko sitten sammarit Eetukalle. Tänään ne valmistui. Eivät olleet ihan perinteinen ja yksinkertainen malli, vaikkakin kovasti yksinkertaistettuna Ottobren alkuperäisestä mallista, joka oli tehty yksivärisestä kankaasta kaikenlaisella härpäkkellä koristeltuna. Näihinkin tuli kyllä kaikenmaailman liuskaa ja kaitaletta. Näin aloittelijalle siis suht työläät, mutta olen kovin tyytyväinen tulokseen ja ylpeä itsestäni, että en mennyt helpomman kautta tällä kertaa...

Mahdottomat ne on kuvata. Vakosameetti on muuten Eurokankaasta.

Taustalla näkyy sovitusta varten somasti kasaan riisuttu käärmeennahka :) tuommoisia keräilen usein ympäri huushollia, onko tuttu ilmiö muissa perheissä?

Tänään valmistui myös aapen päikkäreiden aikana nuo joustofrotee pökät. Etsin pitkään tuommoista perus mallia ja tässä on nyt SK lehden joulunumeron tonttupöksyjen kaavalla kokeilu. Kamalaa käsiteltävää vaan tuo joustofrotee, sitä mujua on suut ja silmät täynnä, kämpästä nyt puhumattakaan.

3 kommenttia:

 1. hienot housut olet tehnyt!
  siitä se lähtee kuule! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja housuja! Sitä pitää (varsinkin kurssilla) ottaa vähän vaikeampia juttuja mitä uskoo osaavansa. Niin sitä oppii. :)

  VastaaPoista
 3. Käärmeennahkoja löytyy runsaasti täältä. Esikoinen kun ei voi sietää likaisia/märkiä vaatteita, joten jos vähääkään roiskuu vaatteille riisutaan ne siihen paikkaan ja haetaan kaapista uudet. Ihanat sammarit, vitsi kun pääsis itsekin kurssille!

  VastaaPoista