lauantai 23. tammikuuta 2010

Aletoppaa

Pitihän minunkin sitten vielä viimetingassa ensi talveksi puvut hankkia, kun meinasi paniikki iskeä, että mitä minä puen niille marraskuussa!! :)

Mitään huippuihanaa ei tietenkään ollut jäljellä.

Väreiksi tahdoin jotain mikä ei ole kuraisena kaamean näköinen. Muistissani on vielä lumenodottelukurat (ja aapen vaaleansininen puku) ja jos ensi talvi ei vaikka olekkaan näin ihanan luminen.

Nyt sitten mietin ostinko aapelle ihan tyttöjen puvun?? Lähikuvasta näkee että ne eivät ole kukkia vaan lumihiutaleita. Kauempaa se kuitenkin näyttää kukalta, eikö? Puku on siis 92 cm Reimatec. Aape täyttää elokuussa 2 v....koko siis on todennäköisesti passeli ellei jätkä jostain syystä kasva yhtäkkiä huimasti.Eetukka sai tällaisen Ticket/Jonathan setin. Tuo violetti ei ole lempivärini, mutta sulattelen sitä nyt ja ehkä jopa alan tykätä. Takki on 110 cm(ticket) ja housut 116 cm(jonathan). Toivotaan, että sopii ensi vuonna, nyt olivat kuitenkin selvästi isot. Mustat housut halusin, mutta eihän niitä nyt kenelläkään ollut ja kun ehdottomasti halusin nuo KUNNON henkselit sekin vähensi valikoimaa. Täysin vyötärömallisia housuja oli muuten pilvinpimein, ne vaan ei oikein toimi ainakaan pienillä lumimönkijöillä...

1 kommentti:

  1. Ei tuo mitenkään tyttömäiseltä kaukaakaan näytä. Ja saisihan pojallakin kukkia olla, varsinkin noin pienellä :) Kiva puku. Täytyisi mennä kyllä läheltä tiiraamaan, että mitä tuo kuvio on.

    Mä tykkään tuosta lilastakin.

    -Jamina-

    VastaaPoista