sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Loput mysteeripaketin kankaat

Kankaita ostaessani yleinsä jo ostohetkellä päätän mitä ko. ihanuudesta ompelen, joskus toki suunnitelmat matkalla muuttuu ja jotain pätkiä jää marinoitumaankin.

Ennen joulua tilailin Käpyseltä mysteeripaketin, enkä tokikaan voinut etukäteen suunnitella mitä paketin sisällöstä syntyy. Nyt kankaat on kuitenkin ommeltu. Tässä mysteeripaketin viimeiset tuotokset.

Tämä on aika lailla sokeria ja hunajaa koko kangas, kukkia, rusettia, sydäntä ja joulupukin poro, kaikkea mitä pikkutyttö toivoa voi :)

Vedin sitten mallinkin överiksi puhvihihoineen. Kaava on oma ja koko noin 134cm. Saas nähdä mitä tyttö aamulla tykkää kun näkee lopputuloksen.Pojat sen sijaan saivat "aamu satamassa" paidat. Aapelle riitti pitkät hihat ja pikkupojat saivat sitten kesäpaidat. Kaavana uusimman OB:n malli jossa himan erilainen kanttaus pääntiellä. Hieman mutkikkaampi tehdä, mutta hauskaa vaihtelua.3 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita! :)
  Meille tulossa tuota peuraa keltaisena ja satamatrikoosta tulikin jo pari paitaa. Pirteitä kankaita kesään! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kiva tuo peura kangas on ja sopii tuohon ompelukseen upeaksi. Minun mielestä överit on aina paremmat kuin lovarit!!! Ja aamua satamassa rakastan, tuollaisen kuosin kanssa ei tarvitse kikkailla leikkauksilla.

  VastaaPoista
 3. Sä oot saanut noi mysteeripaketin kankaat paljon paremmin hyödynnettyä kuin mä omani! Mä siis otin jo kankaiden yössä mysteeripaketin, mutta en ole tainnut tehdä vielä mitään niistä kankaista ja osa päätyi heti niiden kotiutumisen jälkeen myyntiin.

  VastaaPoista