sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Päivitelläänpä välillä

Perjantaina pyörin kaupungilla Aapen kanssa. Ikäväkseni huomasin, että Koskikeskuksessa hiljattain muuttanutkin Nanouk sulkee ovensa nyt kokonaan. Loppuunmyynti oli siis käynnissä. Kevät uutuudet -20% ja muut 40-60%.

Aape sai Remun haalarin ja Ticketin lätsän. Ai että mä pidän tuosta vihreästä tällä hetkellä niiiiin kovasti.

Eetukka sai H&Mltä kesävaatetta.

Eilen olin elokuvissa Eetukan kanssa. Katsoimme "prinsessa ja sammakko" leffan. Tulimme bussilla kotiin ja kyllä oli karmea ilma, tuuli oli niin jäätävä!! Minäkin alan olla aivan valmis kevään tuloon.

Ompelukset pyörii keväässä ja kesässä. Tekeillä Aapelle takki, ensmmäinen vuoritettu tekeleeni, saas nähdä kuinka käy. Tätä ompelen kurssilla opettajan neuvojen mukaan.

Nämä olen tehnyt kotosalla. Eetukalle on vielä kesken tunika tuommoisesta punaisesta "puu kankaasta" on sitten samis paidat kesäksi. Tuo t-paita ja toppi on jostain Ottobresta, trikoo Triteksiltä ja topin kangas kirppikseltä.


Minun pitäisi vähän panostaa tuohon kuvaamiseen, mutta tuntuu että aikaa ja intoa siihen vaivannäköön ei ole, joten blogissani on edelleen surkeita kuvia :) Vaikka rakastankin lukea blogeja joissa kuvat on kauniita.

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunit värit puukankaassa, muutenkin kuosi viehättää.

  VastaaPoista
 2. Apua! Mistä muualta Tampereella saa samantyylisiä vaatteita ku mitä Nanouk on myynyt ? Se on aina junalle mentäessä ollut vakikauppa Stockan ja Sokoksen lisäksi..

  VastaaPoista
 3. Oliko siellä paljon kevätuutuuksia? Tuskin esim. Ticketin kevätvaatteita oli siellä? Tosi harmi, että lopettavat:(

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva tuo vihreä haalari onkaan!
  Minun täytyy reissussa katsoa noita Remun haalareita, että lähtiskö meillekin.. ;)

  VastaaPoista
 5. Uutuuksia oli ainakin Remulta, Reimalta ja Minymolta siis ulkovaatteita. Sisävaatteiden uutuuksia oli myös mutta en tutkinut niitä.

  Tampereelle ei samantyylistä kauppaa mielestäni jää....korjatkoon joku jos olen väärässä.

  Kangasalan puolella ihan Tampereen rajalla Cloe niminen lastenvaatekauppa (sillä on nykyisin myös verkkokauppa) myy osin samoja merkkejä (ainakin Ticket, Minymo), mutta vaikoima ei ole yhtä iso (tietysti koska puotikin on paljon pienempi). Ulkovaatevalikoima on mielestäni ainakin ollut lähes surkea...

  VastaaPoista
 6. No pöh, ehdin jo toivoa ettei se Nanouk olisikaan lopettamassa...

  VastaaPoista