sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Valokuvahaaste

Bongasin näin hauskan haasteen Aaltopuiston hurjisten blogista:

Etsi digikuvistasi kuva tasan

*puolen vuoden takaa
*yhden vuoden takaa

*kahden vuoden takaa

*jos löytyy, niin myös kolmen vuoden takaa!

ja kerro mitä kuvassa tapahtuu. Jos yksityisyyden suojelemiseksi et halua julkaista kuvaa, sallittakoon :) parin päivän heitto päivissä; jospa sitten löytyisi jotain!

Ihan joka päivä en ole kuvannut, mutta nämä menivät lähimmäksi.

Tässä ollaan Pyynikillä eväitä popsimassa viime heinäkuussa. Lapset ovat noin 1 ja reilu 4 vuotiaita. Teimme näitä köyhänmiehen lomamatkoja useita Mikun loman aikana ja jatkamme perinettä varmasti seuraavallakin lomalla.

Tämä on täsmälleen vuosi sitten 2009. Aape on puolivuotias vauveli ja Eetukka on vajaa 4 vuotias. Eetukka meni aina viereen pötkölleen kun kuvailin Aapea lattiatasossa.

Jostain syystä en juuri ole kuvaillut alkuvuodesta 2008 (keskityin oksentamaan, aape siis vatsassani), joten kuva hieman vajaan kahden vuoden takaa. Eetukka tässä lähdössä naapurin pojan synttäreille. Ikää kohta 3 vuotta.

Vuonna 2007. Tyttöni oli vielä niin pieni :) eikä minulla ollut digikameraa tämä on otettu kännykällä, mutta päivämäärä sattui kyllä aika lähelle oikeaa. Pääasiassa kuvasin tuolloin siis vielä filmille.

Enpä muuta siis juuri ole kuvaillut paitsi lapsia. Mutta olipa kiva selata noita vanhoja kuvia ja huomata, että vasta se tyttösenikin oli niin pikkuinen. Tuntuu kasvaneen huimasti sinä päivänä kun pikkuveikka syntyi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti