keskiviikko 28. marraskuuta 2012

saumurissa mustat langat


Moni on tehnyt hienoja "Autumn Forest" huppareita lehdestä 4/12. Pakko oli siis päästä kokeilemaan. Tästä ei tullut niin hieno ja käytinkin pöllökankaan mitä en oikein osannut mihinkään käyttää. Käyttöön tulee kuitenkin.

Huomioita seuraavaa kertaa varten: hihat on vähän turhan pitkät verrattuna helman pituuteen, huppu aika suuri ja sopii oikeasti vain hoikalle lapselle eli Aapelle hyvä muille meidän lapsille tuskin sopisi.

Tuo oranssi nauhanpala tuossa vetoketjun alapäässä on siinä sitten täysin tarkoituksella ei suinkaan peittämässä reikää jonka sain sinne sohellettua!
Aape on sitä mieltä että heti herättyään voisi tehdä jotain muuta kuin sovitella äitin yöllisiä ompeluksia:


Ja kun ne mustat langat on koneessa silloin ommellaan mustaa. Perushousut pienille, mustat jotta sopisivat kaikkien riemunkirjavien yläosien kanssa. Ja kypärämyssy Aapelle tosi tarpeeseen (entinen oli kamala).

1 kommentti:

  1. Mä nauran täällä sun yölliselle ompelulle ja vetoketjuharmeille - nimimerkki toissa yönä ompelin nukkevauvan velourhaalarin ja vetoketjussa on yläpäässä melki sentin ero :D En purkanu, kun on vaan nuken ja kun yöllä ei oikeen jaksa!

    VastaaPoista