torstai 17. maaliskuuta 2011

Vatsa kasvaa

Päivitelläänpä välillä. Mitään en ole ommellut, joten höpistään vaan omasta navasta.

Tällä viikolla oli taas ultra, viikkoja kasassa tänään 26+5. Pojat on 920 ja 940 grammaa. Supistelee paljon, mutta mitään ikävää supparit eivät ole saaneet aikaan. Ultra on toistaiseksi neljän viikon välein.

Kaikki on siis paremmin kuin hyvin. No joo, tietysti olen valtava, kömpelö ja nukun Aapen kanssa päikkärit joka päivä, jolloin Eetukka raukka saa keksiä itsekseen tekemistä (yleinsä piirtelee).

Raksa edistyy ja toinen blogini päivittyykin melko usein. Shoppailut on keskittynyt rautakauppoihin, mutta alkaa vauvoillekkin olla jo melkein kaikki kasassa. Toinen sitteri ja pinnasänky puuttuu, sekä tietenkin vaipat ym hoitotarvikeet.

Sulais nyt noi lumet, että pääsis kunnolla puistoon ja sais istua siellä penkillä, en oikein jaksa seisoa tuolla pihalla lumivuoren juurella. Ulkoilut onkin olleet luvattoman vähissä meidän muksuilla, tosin flunssakin on vaivannut.

Mistä mä saisin motivaation ja kaavat ommella vaikka semmoset ihanat kevyttoppapussit turvakaukaloihin? Eikö ne saata olla tarpeen kesävauvoillakin? Vaikka toisaalta, jos on lämmin kesä jäis ne käyttämättä... Jos tekis ihan vaan trikoo tai velourvuorella. Vinkatkaa jos teidätte kaavan tommosiin!!!

5 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi. Mielenkiinnolla seuraan tulevaa. Onnea ja voimia loppuodotukseen! Omat kaksoset nyt 11 kk. Työtä on ollut tuplasti, mutta iloa monin, monin verroin.:)

  -Kuuden äiti

  VastaaPoista
 2. Hei!! Miten sinulle kuuluu?? Entäs masuasukaille?? Ei kuuluut pitkään aikan mitään teistä.

  VastaaPoista
 3. ups, vauvat varmasti tulivat jo kun lasken nyt oikein. Toivottavasti olette kaikki terve ja kaikki meni hyvin.

  VastaaPoista
 4. Pojat syntyivät 9.6. ja kaikki voimme oikein hyvin. Nettiyhteys vaan tökkii niin pahasti, että en ole saanut edes kuvaa pojista blogiin. Toivottavasti ongelma korjaantuu pian...

  VastaaPoista
 5. ONNEKSI OLKOON!!! Hienoa että kaikki meni hyvin!!!

  VastaaPoista