torstai 15. lokakuuta 2009

Viikko se taa vierähti

Käsittämätöntä kuinka nopeasti aika menee. Viime päivityksestä on viikko, vaikka blogi on pitänyt päivittää "ihan kohta" ja "heti kun on aikaa".

Meillä on ollut iso potilas. Miku nyrjäytti nilkkansa ja oli lähes liikuntakyvytön sunnuntaista tiistaihin, nyt tilanne on jo hyvä. Huokaisihan tuo jossain vaiheessa, että olisi tosi kurjaa jos tällainen olisi pysyvä tila...niin totta...ollaan siis taas onnellisia terveydestämme.

Sunnuntaina kävin eetukan kanssa teatterissa katsomassa Lumikin. Kiva pieni yksilösuoritus näytelmä, jossa siis oli vain yksi näyttelijä ja hän kertoi tarinaa ja samalla esitti eri hahmoja. Tässä kuva neitokaisesta teatteriasussaan.
Vietimme tällä viikolla päivän ideaparkissa. Luistelua, piipoossa temuamista, viiru ja pesos elokuva johon muuten siskoni kanssa laitoimme tytöt (4 ja 5 vuotiaat) toiveikkaana keskenään ja menimme itse aapen kanssa kahville, yllätykseksemme ei näitä serkuksia oltukkaan heitetty leffasta pihalle :) eli siis muksujen ehdoilla mentiin mutta shoppailtiin kuitenkin ihan hiukan. Sukkahousuja eetukalle ja Ticketin välikausihaalari aapelle kevääksi, otin koon 86 saas nähdä kasvaako poika niin suureksi kevääseen mennessä, no käy se ainakin ensi syksynä sitten. Niin ja sitten tein löydön josta olin jo menettänyt toivoni. Eetukan huoneen ovessa on lukenut puisilla vaaleanpuna/ruskea kirjaimilla jo vuosia hänen nimensä. Aapelle kyselin niitä myös heti pojan nimijuhlien jälkeen, mutta liike sanoi että ei niitä enää valikoimiinsa tilaa, mutta nyt niitä olikin ja sain vaaleansini/ruskea kirjaimet lätkiä tänään paikoilleen aapen oveen :)

Aape on nukkunut tosi surkeasti ja siis minä myös. Mikukaan ei ole voinut kipeällä kintullaan kinkata tuttia tyrkkimään pojalle välillä. Suuria luomuksia en siis ole saanut aikaiseksi, mutta tänään ompelukurssilla valmistui eetukan kaprit ja aapen kalsarit. Mörön painoin pepun puolelle.
Työn alla seuraavaksi jotain eetukalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti