maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kaikenlaista


Pistetäänpä nämäkin ompelukset tänne muistiin, jotta eivät vallan unohdu.

Itselle pari kesäpaitaa. Uusia kaavakokeiluja: OB:n 5/2010 Susie ja Modan 4/2012 t-paita, jossa ei ole erillisiä hihakappaleita. Susie kyllä näyttää päälläni äitiystunikalta, joten kaavan jatkokäyttö on harkinnassa. Tuon Modan paidan teen joskus kyllä uudestaan, tässä raita versiossa on musta väri vähän levinnyt valkoisiin osiin ja on siksi lähinnä vaan testipaita, ellen saa sitä jotenkin puhtaaksi.
Ja lapsillekin jotain.

Aapen vaatteet kastuu vesipyssysodassa monesti päivässä, joten pikaisesti parit perusshortsit. Ei taskuja eikä mitään, inhoan kun taskut on täynnä hiekkaa housuja pesukoneeseen laittaessa.

Taaperoille paidat syksyä varten. Pojat aloittavat elokuussa päiväkodin ja mietinkin pitäisikö samisvaatetusta vähentää, jotta päikynväellä olisi helpompaa erottaa pojat toisistaan, koska ovathan he varmaan vieraan mielestä kovin samannäköiset. Varsinkin jos puen identtisesti tai vaan eri kantinväreillä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita taas :) Meinaatko ommella itsellesi kaapin täydeltä työvaatettakin? :D

    VastaaPoista
  2. Ihania paitoja sinulle ja kivoja nuo lasten vaatteet myös!
    Päikyntätinä kyllä toivoisin identtisille (tai kovin saman näköisille) kaksosille edes erilaiset vaatteet, varsinkin alkuun, helpottaahan se hommaa huomattavasti! :)

    VastaaPoista